Labels

04/04/2018

Zapowiedź akcji kulinarnej "Czuję miętę" cz. III, czyli mięta w Twojej kuchni

Fot. Koktajl bananowy z kefirem

Czujesz miętę? Jeśli tak, serdecznie zapraszam do trzeciej edycji mojej akcji kulinarnej na durszlak.pl (od 11 kwietnia do 10 maja 2018 r.)


"CZUJĘ MIĘTĘ" cz. III, czyli mięta w mojej kuchniMięta jest ziołem, które rośnie praktycznie na całym świecie i wszędzie cenione jest za swoje właściwości lecznicze, stosowana w kuchni całego świata jako jeden ze składników dań lub też do dekoracji, czy jako przyprawa. Jak rok rocznie, większość z nas używa miętę ze wzmożoną częstotliwością na wiosnę, kiedy radują oczy świeże, wiosenne listki mięty... nie wspominając o jej aromacie.... Zatem zapraszam kulinarnych blogerów i blogerki do udziału w miętowej akcji kulinarnej, z miętą w roli głównej lub też drugoplanowej. Będę akceptować wszelkie potrawy, desery, napoje, syropy....

Kliknij w banerek i przyłącz się do akcji kulinarnej pachnącej miętą:

Kod należy skopiować i wstawić na swoją stronę.

  "CZUJĘ MIĘTĘ" cz. III, czyli mięta w mojej kuchni